Nijkerk - Putten - Katwijk 0341 49 11 47

Recensies

Lees hoe klanten Hazeleger Verhuisservice beoordelen.

Recensies

Hebben wij u ook mogen helpen? Laat ons en anderen weten hoe het u is vergaan..!

Ed nuberg
Bedankt voor de snelle verhuizing Ermelo naar Harderwijk, de twee heren die ons verhuist hebben, dat zijn toppers, netjes beleeft meedenken en snel, het gaf een goed gevoel. Bedankt voor de goede service
Geplaatst op 16 nov. 2017 21:50
The Visual Connection
Bedankt Errie, Gerben en Patrick hebben een nette en snelle klus geleverd. De tijdsduur van de opslag kan enkele weken tot maximaal enkele maanden duren. Groet, Jeroen
Geplaatst op 2 nov. 2017 22:45
Fam. van Zeumeren
Nogmaals onze hartelijke dank voor de goede dienstverlening! Ik zal jullie bij anderen aanbevelen. Hartelijke groet, Ruud van Zeumeren
Geplaatst op 2 nov. 2017 15:07
Sietse en Annemieke Beukers
We willen nog even aangeven dat we super tevreden zijn met de geleverde service, wat een top jongens zeg! Heel erg bedankt!
Geplaatst op 28 sep. 2017 16:37
Otmar en Cynthia
Thank you again for your great service. You were very professional, careful, considerate and fast with all our items. You did a great job! Thank you for unpacking our items too. Thanks again! Regards
Geplaatst op 19 sep. 2017 21:09
Ds van de Bas
Laten we beginnen met onze erkentelijkheid op te schrijven voor de keurige manier waarop onze spulletjes bij ons in Malawi, Zomba zijn aangeland. Een pracht stel kerels kwam een en ander afgelopen vrijdag de meubeltjes binnendragen. Dat ging prima. Geen narigheid opgelopen door het transport, dus.. alle reden om dik tevreden te zijn met het verloop van een en ander. Dank jullie wel!!!
Geplaatst op 8 sep. 2017 22:37
Diny de Wit
Graag wil ik jullie nog eens danken voor de goede verhuizing naar Groot Horloo. Het kwam allemaal op z’n pootjes terecht. Jij heb keurige jongens in dienst!
Geplaatst op 14 jul. 2017 13:06
Michiel
Wederom dank voor de goede service! @Verhuizing naar Wenen Oostenrijk Gr, Michiel
Geplaatst op 9 jul. 2017 13:13
Frans en Bea Leenders
Hallo Errie, Wij willen jou en je personeel bedanken voor jullie 100% inzet bij de verhuizing van onze spullen naar Nieuw Zeeland. Wij zijn ervan overtuigd dat jullie inzet niet beter of anders had kunnen gaan, onze dank daarvoor.
Geplaatst op 5 jul. 2017 13:17
Volkers Packaging - Rene Bouwman
Ik wil Hazeleger nogmaals hartelijk bedanken voor de wijze waarop we afgelopen weekend de verhuizing met elkaar hebben geregeld. We kunnen terug kijken op een geslaagde operatie. Hazeleger heeft een flexibel team aan medewerkers, die zonder problemen iedere vraag oppakte.
Geplaatst op 7 jun. 2017 09:38
Lex (NL-AUS)
Ik wilde Hazeleger van harte danken voor alles. Alles is perfect aangekomen, en ben echt geweldig blij hoe het allemaal hier is gekomen.
Geplaatst op 5 jan. 2017 10:19
Bas en Marijke
Bedankt voor uw mailtje nog en de dozen. Onze welgemeende complimenten voor alle mannen van Hazeleger. Patrick, Rick en Aart hebben ons afgelopen woensdag heel goed geholpen in deze hectische tijd, echt enorm bedankt. We hebben de woning gisteren kunnen opleveren. Voor jullie allemaal alvast een heel goed weekend gewenst. De kans dat we elkaar nu in dezelfde regio tegen komen wordt steeds groter
Geplaatst op 5 jan. 2017 10:17
Marten de Roon
Voor de 2de keer zijn wij geholpen door Hazeleger verhuizingen. Erg behulpzaam, meedenkend en flexibele service hebben wij gekregen. Geen makkelijke verhuizingen, eerst van Nederland naar Italie, daarna in een kort tijdsbestek van Italie naar Nederland en toen weer door naar Engeland. Wij zijn erg dankbaar voor de goede maar ook vriendelijke service! Top Bedankt. Groetjes Marten de Roon, vanuit Teeside
Geplaatst op 27 aug. 2016 13:06
Henk ter Maten
Bij deze wil ik m'n/ onze complimenten overbrengen voor de fijne en correcte manier waarop jij, en vandaag in het bijzonder jouw werknemers Rick en Aart ons geholpen hebben. Aardige jongens en de andere TFC leden merkten nog op hoe beleefd zij waren. Het is allemaal goed verlopen en er wacht een goed ingericht huis op de familie Klopstra.
Geplaatst op 24 aug. 2016 11:11
Bart Fens
Ik wil Hazeleger hartelijk bedanken voor de goede service. Mijn spullen zijn keurig op tijd opgehaald en afgeleverd. Alles is in goede staat in Australie aangekomen en het contact met jullie verliep altijd erg prettig.
Geplaatst op 23 mei 2016 17:03
Jannie van de Pol
Bedankt voor de leuke samenwerking en de enorm goede service.
Geplaatst op 25 apr. 2016 17:01
BOMECON Construction en Verhuur BV
Wij bedanken Hazeleger voor de zeer goede inzet en flexibiliteit om onze verhuizing op tijd te realiseren!
Geplaatst op 18 apr. 2016 16:59
Jacqueline
In november zijn wij binnen Amersfoort met Hazeleger verhuisd. Dit ging snel en vakbekwaam. Vooral de manier waarop de Finishing Touch werd gedaan sprak ons erg aan (bedden opmaken, lampje aan). Het voelde meteen huiselijk. Onze jongste dochter zag erg tegen de verhuizing op en daar werd door de mannen ook goed op ingesprongen. Wij raden Hazeleger van harte aan!
Geplaatst op 5 jan. 2016 11:28
Laura
De verhuizing liep geweldig afgelopen weer met Hazeleger. Vriendelijke en prettige samenwerking waarvoor hartelijk dank!
Geplaatst op 4 jan. 2016 11:29
Leo en Coby
Wij zijn super tevreden over hoe de verhuizing is verlopen. Leuk team verhuizers.
Geplaatst op 19 dec. 2015 15:09

Wat is uw ervaring?

Laat weten wat uw ervaring is met Hazeleger Verhuisservice. Daar kunnen wij ons voordeel mee doen!

uw reactie