Nijkerk - Putten - Katwijk 0341 49 11 47

Internationaal

Verhuizen naar het buitenland.

Verhuizen naar het buitenland

Het verhuizen naar het buitenland is natuurlijk een hele gebeurtenis. Niet alleen een nieuwe woning of nieuwe woonplaats, maar ook een ander land, andere taal en andere cultuur.

Voor een verhuizing naar een ander land moet veel geregeld worden. In deze drukke en wellicht emotionele periode begrijpen wij dat er veel op u afkomt. Daarom willen wij door onze service de praktische zaken bij u uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op datgene wat uw aandacht vraagt.

Wat kost een internationale verhuizing?

Iedere internationale verhuizing is anders en als gevolg daarvan de prijs ook. Onze verhuisadviseur kan geheel vrijblijvend bij u langskomen voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen al uw wensen besproken worden om een zo juist mogelijke en bij u passende offerte te maken.

Door een samenwerkingsverband met buitenlandse verhuisbedrijven kan Hazeleger Verhuisservice, indien nodig, tegen scherpe tarieven mensen inhuren bij verhuisbedrijven in andere EU-landen. Op die manier bent u altijd verzekerd van een goede en voordelige verhuizing.

Ook voor kleinere of deelverhuizingen binnen Europa kunt u bij ons terecht.

opslagbox-3.jpg

Contact

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens of via het contactformulier.

Putten - (0341) 491147

Nijkerk - (033) 2460082

Katwijk - (071) 7501735

info@hazelegerverhuizingen.nl

contactformulier